DuConcepts is niet de partij voor het leggen van zonnepanelen op één woning. Andere partijen zijn daar veel geschikter voor. Mijn kracht is het begeleiden en in teamverband uitwerken van concepten voor duurzame huisvesting van bedrijven en particulieren. Niet één huis, maar een wijk. Niet één bedrijfspand, maar bedrijventerrein.
Lokale en sociale betrokkenheid is van belang bij het realiseren van grootschalige energietransitie trajecten. U kunt niet zonder elkaar, maar niemand durft de eerste stap te zetten. Laat mij u helpen bij het ontwikkelen van een succesvol duurzame huisvestingsconcept dat dient als voorbeeld voor uw omgeving.

Ondanks alle aandacht het milieu, informatie over duurzaamheid en noodzaak middels de Wet Milieubeheer, verkeert Nederland nog in de early adopters fase. Het leggen van zonnepanelen wordt vanuit een te smal kader beschouwd als eindsituatie. Kansen om dit breder te trekken, worden nog onvoldoende benut. Met een open visie op een innovatief totaalconcept voor verduurzaming kunt u uw investering beter laten renderen.

Ruim 70% van de gemeenten, woningcorporaties en bedrijfsparkbeheerders geeft aan niet in staat te zijn om in het kader van de Wet Milieubeheer een duurzaam totaalconcept te kunnen ontwikkelen. Weet u al hoe u de berg, die “duurzaamheid” heet, gaat beklimmen?

Door succesvolle duurzaamheidstrajecten bij onder andere Univé, Enfinity en Capelle aan den IJssel ben ik in staat om ook uw verduurzaming in goede banen te leiden. Niet door te focussen op enkelvoudige onderdelen, maar door een totaalconcept te ontwikkelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kosten voor asbestsanering financieren door het reduceren van energiekosten met slimme isolatie of het vervangen van asbesthoudend daken met daken van zonnepanelen.

Investeren in verduurzaming van (bedrijfs)huisvesting zal uw organisatie in een positief daglicht plaatsen en een voorbeeld zijn voor uw omgeving. Ik vertel u graag hoe u dit kunt bereiken.